Selasa, 28 Ogos 2012

Aktiviti Hari Raya 2012 Part 3


Assalamualaikum...

Okey, PU proceed aktiviti hari raya ketiga pulak.....PU masih kat Melaka lagi.....Actually, raya ketiga nih PU dah berjalan ke mana mana pun sebab kat rumah tok mak incik hubby ada buat open house dan pukul 2.00 petang pulak ada majlis pertunangan sepupu perempuan incik hubby....

So, keadaan kat rumah tok mak memang sibuklah orang buat kerja masing masing kan.....PU tolong apa yang patut....Orang yang datang pun tak ramai mana tapi boleh tahan jugak lah kan...Al maklum jelah raya ketiga mesti diorang sibuk beraya sakan kan....

Lebih kurang pukul 2.20 rombongan lelaki sampai. Diorang letak hantaran dan makan dulu. Diorang datang dari Perak, masing masing tengah lapar...

Lepas diorang dah makan, majlis bertunang bermula. PU tak dengar pun butir perbincangan kedua dua belah pihak sebab sibuk sangat nak ambik gambar hantaran nak buat rujukan untuk adik PU...hehehe...










Lepas selesai majlis bertunang nih...PU dan incik hubby bersalaman dengan saudara mara sebab kena bergegas balik rumah...Incik kerja malam tuh.....

Nota kaki* Esok PU cuti...Isnin depan baru start kerja..hehehe

9 ulasan:

  1. meriahnya hantaran..bakal pengantin dah rupa pengantin laa siap pakai tiara lagi..

    BalasPadam
  2. jom join GA kami :

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2012/08/3rd-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  3. wah,lama sis bercuti:) ni jeles ni,nana da kena balek u..huhu....

    BalasPadam
  4. wahhh tema purple ngn maroon nice hehe..purple nmpak mnarik lam gmbar kak hehee :)

    BalasPadam
  5. wah ada majlis yer dihari raya, tahniah pada mereka.

    BalasPadam
  6. cantiknya hantaran..semua dalam sangkar..:)

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. Hi there, just bеcame aware of your weblog vіa Google, and loсated that it's truly informative. I am gonna watch out for brussels. I'll be gгateful if you continue this in
    futurе. Lots of people can be benefited out of youг ωriting.
    Ϲhеers!

    My blog poѕt ... payday loans

    BalasPadam
  9. Veгy nice post. I juѕt stumblеԁ upon your weblog and
    wіѕheԁ tο say that I have tгulу еnjoуеԁ surfіng аrοund your blοg posts.
    Aftег all I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

    my weblog :: payday loans

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.