PU sakit!!! Dugaan datang menimpa tak henti henti!!

Assalamualaikum semua!!!


Pertama sekali PU minta maaf banyak banyak sebab PU tak dapat nak balas jejak korang semua. Sangat lambat nak balas jejak korang bile guna tab. PU boleh terjah rumah korang tapi tak boleh tinggalkan komen. InsyaALLLAH Jumaat nih baru berkesempatan.


Yang keduanya, keadaan kesihatan PU yang tak mengizinkan PU update entry kat blog walaupun hakikatnya banyak cerita baru nak share dengan korang. Sangat sedih di situ (-_-). Sebelum nih PU ada beritahu yang PU rasa macam tak sihat. Alhamdulillah, PU dah pulih minggu lepas. Tup tup hari Sabtu minggu lepas jugak, PU demam semula, dalam rasa sejuk luar rasa panas. Pastu,kena gatal gatal satu badan. Effectnya PU tak boleh pegang barang sangat, tapak tangan akan rasa bisa macam kena cucuk dengan jarum.


Dah pergi klinik tapi doktor cakap alergik. Tapi nenek PU a.k.a mak cakap PU kena campak..Memang satu badan gatal gatal nih. Tak henti henti menggaru tau. Saat entry nih PU taip,PU tetap rasa gatal. Tahan jela gatal gatal satu badan nih.


Yang ketiga, esok sampai Khamis PU akan menduduki peperiksaan KPSL N27. So. dengan keadaan badan yang masih tak sihat nih,PU gagahkan diri jugak ambil peperiksaan esok. Walaupun sebenarnya PU tak boleh pegang stereng sebab tangan bisa bisa tapi PU gagahkan diri jugak menghadirkan diri. Hendak seribu daya tak nak seribu dalih kan. Betul tak?


Yang terakhirnya, PU ada masalah peribadi sikit. Rasanya tak perlu PU cerita lebih lebih kat sini takut membuka aib orang pulak kan.Cuma PU minta korang doakan segala urusan PU dipermudahkan..Amin..


Published with Blogger-droid v2.0.4

9 comments:

  1. semuanya akan ok..Insyaallah..wani doakan untuk PU..gud luck :-)

    BalasPadam
  2. Pu semoga semuanya ok2 ajer.la siannya kena campak la plk..

    BalasPadam
  3. take care..semoga beransur sihat ya..:)

    BalasPadam
  4. kak, semoga semuanye selamat ye..
    moga akk cepat sembuh..sian akk..

    BalasPadam
  5. pu jg diri tau..

    emmm camne dgn exam br ni

    BalasPadam
  6. It takes a guy of slim οr athletic build and morе than the other cοuntrieѕ.
    Secondly, head here to viеw a full list of all thе fashion as diԁ singlе breasted jacκets.
    GettуMother Deloгеs aka the red carpet?
    Something like the Ϻovаdο Museum will be mοrе
    formal than woolеn ties in solids oг small ԁоtted
    рatterns.

    Here is my web site ... rays-big-mouth.com

    BalasPadam
  7. Ϻy prοgrammег is tгying tо cοnvince me to move to .
    net from PHΡ. I haѵе alωaуs dіsliked the idea beсause οf the expenses.
    But hе's tryiong none the less. I've been uѕing Movable-type on
    several wеbsiteѕ for аbout a yeaг and
    am nerνous about switching to anotheг
    platfoгm. I have heard excellеnt things abоut blogengine.
    nеt. ӏs thеre а way I can transfer all my wordpress contеnt іnto it?
    Αny helр woulԁ be really aрpreciаtеd!


    my page: laptop

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.