Selasa, 17 Julai 2012

Mana la korang dapat nombor office aku wei!!!

Entry nih nak kata marah pun tak nak kata geram pun tak...Mungkin marah + geram kot tapi tak berapa nak marah...Macam mana tuh marah tapi tak berapa nak marah..hehehe

Macam nih, tengah PU sibuk sibuk BW kat blog blog kawan kawan kesayangan PU dapatlah panggilan daripada one gugurl nih yang suara yang memang lembut. Of course la nak cakap dengan PU kan...Ingat orang nak tuntut hutang ke apa kan...hahaha....Sekali dari Koperasi Biro Angkasa da...Mana dia dapt nombor office PU nih pun tak tahulah....

Siap minta gaji bagai nak buat kira kira....Dia cakap PU layak buat 24k bulan bulan potong 200++...Ala part nih yang PU lemah...PU dah cakap kat dia kalau saya buat loan pun nak buat apa...PU nih malas la nak fikir tambah tambah hutang bagai nih. Baru ummi dua anak nih nak merasa gaji banyak kan...Bila orang paksa paksa suruh buat loan nih, malas betul nak layan.

Minta maaf lah ye, PU memang akan layan korang ye dik non. Tapi kalau korang suruh buat loan, maaflah PU tak dapat nak tolong. Malas nak menambah hutang nih...Please lah korang bagi PU bernafas luar daripada lumpur ye..

Nota Kaki* Kawan kawan tahu tak kat mana erk orang orang koperasi nih dapat nombor handphone atau nombor office kita? Peliklah PU....=_=

4 ulasan:

  1. xder maknanya nak tambah beban hutang kan PU...tu lah dr mn diorang ambil no fon tu yer

    BalasPadam
  2. mgkin ada akak bg mana2.. mcm2 cara depa dpt tau

    BalasPadam
  3. kalu dia yg nak tlg bayar xpa gak... ni nanti kita jugak yg nak tambah beban kan..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.