Lawak di pagi Isnin

Assalamualaikum....

Sehari PU berehat seketika dari berblogging.....Hari nih macam biasalah kan Monday Blues....Tapi hari nih dah tak jadi Monday Blues tapi jadi hari lawak...

Macam biasalah kan pagi tadi lepas sahur, PU terus bersiap siap nak pergi kerja. So, macam biasalah kan siap kan barang barang anak anak...

Perjalanan PU dari rumah Bdr Sri Sendayan patah balik ke Telok Kemang hantar anak anak kat rumah makngah..Pastu, PU stop kat Mobile nak isi minyak kereta. Then, teruskan perjalanan ikut highway PD-Seremban nak ke tempat kerja...

Nak dijadikan cerita masa on the way nak ke tempat kerja tuh, PU terperasan sesuatu kat cermin kereta....Something yang bukan mengelikan, menakutkan atau apa-apa...Nak kata malu pun boleh, nak kata lawak pun boleh.

PU pun hairan macam mana PU boleh tak perasan benda nih kat cermin kereta. Korang bayangkanlah sepanjang jalan, berapa banyak kereta, lori dan motosikal bertembung dengan PU. Pastu, masa isi minyak kereta, punyalah banyak kereta queue nak isi minyak, sorang pun tak datang tegur PU...

Alahai malunya PU....Korang nak tahu apa benda yang ada kat cermin kereta PU tuh???Korang tengok kat gambar bawah nih....Jangan gelakkan PU tau...Malu sudah nih...























































































Hanger baju korang.....Malu tau...PU cerita kat kawan, dia bantai gelakkan PU....PU sampai sekarang hairan macam mana boleh tak perasan hanger nih kat kereta. Agaknya warna hanger nih hitam kot tuh yang tak perasan time gelap, bila dah terang benderang baru nampak....

Nota kaki* First time jadi macam nih..Maluuuuuuuuuuuuuuuuu

13 comments:

  1. Mungkin Pu tak perasan kot...kaler hanger tue lebih kurang gan kereta hihihi

    BalasPadam
  2. hehehe...tak apa..bukan selalu nak bawa hanger gi jejalan..hiihhi

    BalasPadam
  3. chettt! memang malu giler... hahahaa akak ni lawak la.. ketawa jijah terbahak2 ni..adoiiyai akak ni..

    BalasPadam
  4. haha,..kelakar!

    menjenguk ke blog awak.. jom join contest sy http://neiaa90.blogspot.com/2012/07/contest-my-beloved-follower.html

    BalasPadam
  5. myb sbb gelap kot, so xperasan. mana satu hanger, mana satu wiper.

    BalasPadam
  6. Memang lawak la PU.. nasib baik hanger saje.. Kalau ada baju pada hanger tu, lagi lawak..

    BalasPadam
  7. hehehe...cemana leh tak perasan tu, tp btul kot sbb td gelap...then bila dah cerah skit br terperasan bendalah tu heheheh... (^_^)

    BalasPadam
  8. hanger ikut PU senyap2 la tu hihihi...ala PU bukan selalu kan :)

    BalasPadam
  9. hahhaaaaa...lawak ahhh kakak...adoiii awat cmni..smpai lupa nk angkat hangerr..

    BalasPadam
  10. hihii hanger nak g jejalan jugak lah tu :-)

    BalasPadam
  11. sori...tak dapat tahan gelaj...hahaha
    ye kot, kalau hanger kaler lain mayb perasan., :p

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.