Kad Raya istimewa untuk kawan kawan blogger

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, hari nih genap 7 hari umat Islam berpuasa. Syukur setakat nih puasa PU penuh lagi belum cuti lagi..hehehe....

Sempena bulan puasa yang penuh barakah nih, dengan baik hatinya PU nak bagi kad raya kat kawan kawan blogger kesayangan PU semua nih...Walaupun tak pernah berjumpa tapi PU tahu korang memang da best...

So, sesiapa yang nak kad raya daripada PU sila beri maklumat berikut kat kotak komen entry nih ye...Jangan risau, PU takkan publish details korang..Lepas PU dah amik details tuh semua, PU akan delete...Buat masa sekarang nih PU nak takde sebarang urursan dekat email sebab PU sedang bertungkus lumus membaca email yang banyak sangat....Naik juling mata dibuatnya...

Detail yang PU nak : Nama dan Alamat sahaja.....Tuh saja okeh!!!

10 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.