Rabu, 11 Julai 2012

Hadiah istimewa daripada blogger kak Fieda

Assalamualaikum....

Hari nih agak lambat PU update entry sebab pagi nih jam 0800 sampai 1300 PU ada Seminar Al-Quran Kali ke-4 kat ILIM, Bangi. Sampai office jam 1400 ( hari nih mood nak guna sistem 24 jam..hehehe)..

Sampai office, kawan PU bagi Kew.8 gaji. Then, PU buka laci kat meja. Sekali tengok ada sampul surat dalam laci. PU tengok tulisan, cantik tapi PU dapat agak siapa yang bagi. Siapa lagi kalau bukan kak Fieda...

PU tahu sebab sebelum nih kak fieda ada msg PU kat fb minta details sebab dia cakap PU menang GA Izan Mama Mia. Mula mula tuh PU terfikir juga bila masa pula PU join GA sebab dah lama PU tak join GA. Mood nak join tuh dah ke lautan atlantik..hehehe...

Pastu beberapa minit kemudian, kak Fieda inform PU dia tersalah info. Rupa rupanya blogger yang menang tuh url blog dia lebih kurang nama PU, Mimi Azirah tapi blogger tuh url dia http://mimihazirah.blogspot.com. Patutlah kak Fieda confuse. PU tak kisahlah kan, bukan salah kak Fieda pun. Nama pun lebih kurang je kan....

Tapi kak Fieda baik hati tau...Walaupun bukan PU yang menang hadiah yang dia sponsor, kak Fieda tetap bagi PU hadiah juga sebagai tanda kenal dengan PU.

PU suka sangat sangat dengan hadiah kak Fieda nih....Terima kasih kak...Sayang kak Fieda ketat ketat >_<


Keychain lip lap lip lap lebiu lagi tau....Suka sangat keychain nih..Terima kasih daun keladi kak Fieda...(^_^)

10 ulasan:

  1. hee..comel2:)

    nana berkenan sgt design blog sis ni,nati la ada rezeki lebih nk touch up blog nana,hee.....^-^

    BalasPadam
  2. tu namanya mmg dah tertulis rezeki pu lah tu.. :-)

    cantik :-)

    BalasPadam
  3. alaaaaaaaa cantik keychain tuuu
    lap uu lagii ;))

    BalasPadam
  4. dah sampai pun...mmg rezeki PU...hihi

    BalasPadam
  5. salam perkenalan :)

    tahniah, rezeki tu :)

    BalasPadam
  6. best dpt hadiah dr kak fieda...jom CR kita jeles...hiihihhi..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.