ChipsTella PinkUmmi

Baru baru nih PU buat resipi air..Ala ala macam krusher tapi rasa tak sama lah kan..Resipi pun lain kot..Tapi dah kepala otak nih duk terbayang Krusher Chipsmore KFC tuh, PU apa lagi buat jugak la...Nak kata ice blended boleh nak kata ala ala Krusher KFC pun boleh..hehehe...


Bahan bahan nak buat air nih korang perlu kan serbuk milo, susu pekat, ais ketul, air, biskut chipsmore dan coklat Nutella....Blend kesemua bahan. Dah siap....

Nota kaki* Dua beradik yang habiskan air nih...Pantang nampak makanan or minuman confirm berlari terjah Ummi dia...

11 comments:

  1. hahaha maknanya menjadik la tu..hehe tak sempat nak makan yer sis.. habis licin..

    BalasPadam
  2. bestlah bila ank2 pu pantang nampak makanan... senang hati bila tgk ank2 sk mkn :-)

    BalasPadam
  3. boleh cuba resepi ni nanti PU...best tgk kalu anak2 laju jer bab2 makan ni hihi

    BalasPadam
  4. mesti sedap nie kan sampai budak2 tu minum habis. hihi

    BalasPadam
  5. menarik jugak nih. kalau dpt kat anak2 izan kompem cepat je abis.

    BalasPadam
  6. salam PU,sibbaek singgah malam..klu singgah waktu siang..trgugat iman tgk air ni :D

    BalasPadam
  7. sedapnyer...tp mst coklat2 kan rsa ^_^

    BalasPadam
  8. Nak kena try ni.... ;)

    Sedapnya Krushers KFC ;)

    BalasPadam
  9. krusher pon blh ea PU.hihihi..klu dh licin tak sempat dh nk krusher ye.janji air abis licin :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.