Berat dan tinggi Auni yang sebenar ialah......

Sebelum nih PU ada post entry pasal check up Auni setahun 3 bulan dan PU amik pil perancang kan...Pastu PU ada suruh korang main teka teka berat dan tinggi Auni kan......


Berat sebenar Auni ialah 8.2 kg dan tinggi dia 78 cm...Selepas PU tambah tolak bahagi dan tolak...PU pilih seorang pemenang yang jawapannya hampir hampir....Ikutkan semua jawapan yang kawan kawan beri tak tepat tapi PU bagi hadiah pada jawapan yang paling hampir ya....

Dan PEMENANG yang beri jawapan yang hampir ialah ....................................................
































































































































Haaa............Nihlah pemenang bertuah tuh..hehehe.....so, IB tunggu jelah ye hadiah PU tuh..InsyaALLAH by next week PU pos okeh!!!!

12 comments:

  1. rezeki ina sungguh la..tahniah ina..

    BalasPadam
  2. aikkk header sy tu... hihii... main agak2 je.. hehhe

    thanks tau pu :-)

    BalasPadam
  3. tahniah pada ina. saay tak ambik pil perancang. tapi cucuk yang tiga bulan tu. tapi stop lepas 6 bulan. harharhar...

    BalasPadam
  4. wahh rejeki ibu ngandung nie ;)
    tahniah buat IB

    BalasPadam
  5. tahniah kak ina...rezeki mengandung tu hihi

    BalasPadam
  6. comelnya anak dia..
    tahniah paada ina menang ni

    salam kenal.. singgah dan follow sini :)

    ada masa singgahlah blog picisan kita

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.