Aktiviti dengan anak anak hari Sabtu....

Aktiviti hari Sabtu PU dengan anak anak ialah just duduk lepak lepak kat rumah..Nak keluar berjimba jimba tak boleh sebab kereta incik hubby guna bawa balik kem....

So, satu hari suntuk PU buka VCD Upin dan Ipin dan lagu lagu Inggeris untuk Aina dan Auni...Lepas tuh, layan cerita Kung Fu Panda 2 dan Enchanted pulak.....

Memang sangat bosan okeh!!!!Tak tau nak buat apa dah..Selalunya hari Sabtu memang jarang layan tv sebab cerita ntah apa apa..hehehe...


Huhu...sorry pic agak goyang sikit.....Aina sibuk sebut "Ma...Upin..Upin...". Pagi pagi celik mata dah suruh buka Upin...Apa pun tak boleh..


Siapa tahu lagu apa nih...Auni siap joget tau dengar lagu nih....


PU suka lagu nih....Best ada, kelakar pun ada...Siap joget lagi kalau nyanyi lagu nih untuk Aina dan Auni..hehehe....

So, inilah aktiviti PU tiga beranak di hari Sabtu.....

Nota kaki* Kepala brain dah memikir2 nak cuti cuti Malaysia nih....huhuhu

15 comments:

  1. wani pun selalu teman qalief tgk kartun....luangkan masa dengan diorang tgk tv pun ok kan hihi

    BalasPadam
  2. tiba² teringat zaman kecik kite...xdenye nak nengok citer² camni kan

    BalasPadam
  3. yang penting dpt spend time ngan mereka dan mereka happy kan ;)

    BalasPadam
  4. Sama mcm iman minat upin ipin. Teringin juga cuti2 Malaysia ;)

    BalasPadam
  5. upin dan ipin..sy layan juga..yg kartun bawah tu x pernah tengok dh la sekarang ni..anak-anak pun dh x minat nk layan..yer la dh besar-besar kan..:)

    BalasPadam
  6. seronok kadang2 layan lagu budak budak ni kan kak.^___^

    BalasPadam
  7. hehe..sama ler.. cuma bezanya saya yg layan kartun, Idlan layan lagu..hehe

    BalasPadam
  8. MA pun suka cartoon. seronok tgk cartoon ni

    BalasPadam
  9. hai dear,jemput join segmen pertama ayu ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  10. dh lama x tgk kartun..xda anak nak dilayan tgk kartun :(

    BalasPadam
  11. lagu abc tu mmg feveret maira tu..seronok lagu tu..

    BalasPadam
  12. upin ipin tu mmg fav alisha.. sampai sy pun dah terikut2.. hihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.