49 days


Ada sesiapa yang minat cerita Korea? Dulu PU, ada juga tengok cerita Korea, Full House dan Autumn In My Heart.

Sekarang PU gila tengok cerita nih pulak 49 Days....Memang best cerita nih.....Nak download cerita nih dari episod 1 tapi takde pulak kat You Tube....

Nak beli VCD cerita nih confirm ratus ratus harga dia..Yelah cerita berepisod kan.....Ada sesiapa tahu tak kat mana nak cari VCD nih????Rasanya nak beli juga lah......

Nota kaki* Tak berkesempatan beli novel SUNAN MUSAFIR.....Tak pernah miss baca cerita Sunan nih dari novel pertama tau.....Nak kena masuk dalam list yang perlu beli nih...hehehe

6 comments:

  1. citer korea wani tgk full house jer lepas tu dh xpenah tgk hihi

    BalasPadam
  2. tak minat sgt cite korea..sama la plk dgn ina..

    BalasPadam
  3. kurang sangat tengok cerita korea hihihi...vcd memang mahal..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.