Yeay!!!!Aina dan Auni dah ada berus gigi baru

Semalam PU ada beritahu korang PU kerja separuh hari sebab nak bawak Aina pergi klinik. Lepas pergi klinik semalam, PU dan incik hubby singgah Family Store nak beli pampers dan susu Aina dan Auni. Tak banyak mana shopping pun. Ambil mana yang penting dulu. 

Sebelum nih PU ada cerita pasal nak cari berus gigi yang bersesuaian untuk Auni kan....Alhamdulillah, dekat family store ada jual.....PU beli untuk Auni satu dan Aina satu. Maknanya Aina dah ada 3 batang berus gigi dan Auni ada satu saja..hehehe....


Dua dua jenama Oral B....yang sebelah kiri Auni punya yang sebelah kanan pulak Aina punya....


Nampak tak berus gigi Auni lain sikit daripada Aina? Dia punya lebar dan bulu berus tuh banyak...Lebih soft sikit berus dia daripada Aina punya....Punyalah suka dua beradik nih dapat berus gigi baru...PU tak kisah lah harga berus gigi diorang lebih mahal daripada harga berus gigi PU sendiri..hehehe...Janji anak anak suka kan...

9 comments:

  1. dania dah start gosok gigi masa umur 1tahun lebih.. uyun belikan jenama jordan.. lembut jer.. kira sepanjang guna tak pernah lagi gusi dania berdarah.. dania pon memang rajin gosok gigi.. rasanya dah 3 berus gigi dania dah guna..

    BalasPadam
  2. mase ika keje guardian dulu sellau gak tgk berus gigi budak-budak.comel je berus gigi diorang.hihi

    BalasPadam
  3. betul tu kak tak kisah mahal ker murah janji anak2 suka...wah best la auni dgn aina dpt berus gigi baru hihi

    BalasPadam
  4. a'aa bila dorg sk so, dorg akan jd rajin nak godsok gigi kan :-)

    BalasPadam
  5. wah2.. pandai eh auni n aina gosok gg?? hehe salah satu semanagat dorang nak gosok gg tu..

    BalasPadam
  6. aina skang da ade 2berus gigi..princess n spongebob...tp bile time berus bkn dia berus pon tp duk hisap ubat gigi 2..tensi je mama tgk si kenit 2..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.