Isnin, 4 Jun 2012

Tema Masterchef Selebriti Malaysia malam ini : Masakan Ala Kampung

PU tak pernah miss tengok Masterchef nih..Since Masterchef Malaysia pertama dulu pun PU memang tak pernah miss...Nak nak orang yang memang minat dengan masakan nih, memang akan rasa rugi teramat kalau tak tengok siaran nih kan. Kalau berkenan dengan resipi yang di masak boleh kidnap kat laman web Masterchef kan....


Okey, untuk tema Masterchef Selebriti Malaysia malam ini ialah masakan ala kampung. Pergh, sangat sangat best tema malam nih. Lepas nih, boleh kidnap resipi masakan kampung diorang.hehehe...

Berdebar debar pulak rasanya tunggu keputusan kumpulan mana yang menang dan kumpulan mana yang kalah...psttt...Korang nak tahu tak ada seorang peserta Masterchef Selebriti yang PU memang tak minat langsung...Nak tahu siapa??Ala yang suka ke hulur ke hilir dengan kipas pusaka dia tuh....

Serius memang tak minat dengan dia tau. Apa sebabnya biarlah rahsia kan..Kang cakap lebih lebih, PU juga tanggung dosa. Cukup lah sekadar PU cakap memang sangat tak minat dengan dia...Boleh tak doa dia cepat cepat keluar dari Masterchef..huhuhu...Hatiku sangat jahat...Ishh..Tak baik tak baik....

Nota kaki* Kejamkah aku??huhuhu

4 ulasan:

  1. tak sempat la nak tengok masterchef T_T huhuhu .. btw saya tau sapa yang PU tak suka tu... :D

    BalasPadam
  2. rs nya peserta masterchef pun ada je yg xsk dia kan..

    BalasPadam
  3. saya suka tgk gak...semua saya suka...biarkan dia..dh gaya dia nk wat camana kan....

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.