Setiap malam sebelum tidur muka bertukar jadi tepung gomak

Hahaha..tepung gomak tuh apa ye? Main taip aje PU nih kan. Sebenarnya tepung gomak ke tepung kurma..hehehe


Sebelum nih, PU pernah mintak pendapat korang kan cara nak hilangkan kepandaan mata PU nih. Selain tuh.kulit muka PU mempunyai masalah jerawat, bekas jerawat lama,kulit muka tak sekata, resdung dan kulit berminyak di bahagian zon T.


Alhamdulillah, berkat kesabaran dan tak jemu jemu PU nih, akhirnya PU jumpa produk yang betul betul serasi dan sesuai dengan kulit muka PU nih. Selain menggunakan produk nih, PU tetap mengamalkan minum air suam, makan sayur sayuran dan buah buahan yang kaya vitamin c.


Serius PU katakan produk nih bebas dan selamat dari sebrang bahan kimia. Sejak gunakan produk nih, PU dah tak guna pencuci muka lagi. PU hanya gunakan produk nih saja. Produk nih diperbuat daripada herba herba yang selamat untuk digunakan.


Alhamdulillah muka PU dah licin dan lembut,kulit muka sekata. Eyebag pun dah makin hilang. Ramai kawan kawan tegur muka PU nampak perubahan yang ketara. Syukur berkat kesabaran kan.


Disebabkan produk yang PU guna nih lah setiap malam sebelum tidur, muka tempek tepung gomak. Setiap hari okeh!! Memang bagus produk nih,kalau ada kudis cepat aje kering dan langsung tak tinggalkan kesan.Kalau sesiapa yang ada masalah macam PU, boleh aje pm PU kat facebook atau email jer kat zahirah.zahrin@gmail.com. InsyaALLAH PU akan layan korang sebaik yang mungkin.


Nota kaki* Korang boleh cari entry PU tajuk resdung bla bla bla. PU tak dapat nak link kan entry tuh sebab update entry guna tab. So, agak payah nak buka entry yang lain. Jadi lambat. Kat office nanti PU try link kan ye atau PU buat entry khas pasal produk nih aje okeh.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. sy ni mcm2 produk ada tp nak guna tu... mls sungguh.. ni maksu sy dh siap tegur mata dah rupe panda... xleh jd ni.. kne sapu gak krim ni... krim tu ada.. tp dah dasat pemalas.. ni lah jadinya.. adoiiii

    BalasPadam
  2. ika nie jenis pemalas sikit bab2 nk tepek benda kat muka..hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.