Rabu, 20 Jun 2012

Sekarang saya guna pelembap bibir jenama nih!!!Rasa lembap dan lembut aje...

Haa....sebelum nih PU selalu guna lipsticks atau pelembap bibir jenis Avon kan.....Sekarang nih, PU dah bertukar ke jenama lain iaitu Lips Smooth Maybelline....Bukan tak setia dengan satu produk nih tapi PU suka buat perbandingan if nak guna satu satu produk nih.

Avon memang elok dan bibir rasa lembap jer...Tapi Maybelline pun tak kurang hebatnya. Pendek kata, dua dua ada kekuatan tersendiri. But PU sekarang nih lebih prefer Maybelline sebab memang best lah guna Maybelline nih...Lagipun, since anak dara PU memang guna Maybelline. Bila dah kahwin aje guna produk Avon sebab Avon murah sikit daripada Maybelline..huhu...

Tapi dah alang alang lips smooth nih murah, grab ajelah satu...Semestinya PU pilih warna pink tau...Pink nih memang menepati citarasa seorang peminat tegar pink....hahaha


Cantik dan comel aje corak corak kat lips smooth nih...Geram aje...Nih yang nak simpan niat bila dah habis  isinya nak simpan jer bekasnya..hehehe...Confirm incik hubby pot pet pot pet cakap buat semak aje...kihkihkih

22 ulasan:

  1. sm lah.. sy pun guna yg stail gini gak.. mmg best kn ;-)

    BalasPadam
  2. sy guna yg sama mcm ni.. terus setia dengan yg ni.mmg best!ni pun dah nak habis..masa untuk membeli yg baru..~ :p

    BalasPadam
  3. saya pon pki lip smooth nie.. hehe.. rasew die pon sedap.. :D

    BalasPadam
  4. dulu ika ade jugak pakai tp skrg dh x sbb malas.hahahha

    BalasPadam
  5. skang ni wani pun guna yg ni juga...wani selesa sangat sbb bibir rasa smooth jer...dulu wani pakai yg silky girl jer ok la juga hihihi

    BalasPadam
  6. pink comel..saya suka..tapi pink sangat tak sesuai dengan saya..huhu

    BalasPadam
  7. salam kenal.... saya pun pengguna maybeline yg setia

    BalasPadam
  8. salam kenal.... saya pun pengguna maybeline yg setia

    BalasPadam
  9. Myra guna pelembab dari Cosway.. Tak penah try yang Maybeline punya lagi ;)

    BalasPadam
  10. eh..same la PU.. heheh ^^ rindunyeee... insyaAllah.. Cik Bunga tak lupe kat PU, heheh... tggu kad taw :)

    BalasPadam
  11. pelembab maybeline nie memang seronok bila pakai..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.