Saat aku terima nikahnya

Semalam sehari suntuk tak dapat online sebab PU pergi seminar di JAWI, KL...Ala bersebelahan dengan TV Al-Hijrah tuh....

Tajuk seminar macam tajuk entry nih...Saat aku terima nikahnya...Disampaikan oleh Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah....Serius korang, best sangat sangat ceramah yang disampaikan beliau. Setiap apa yang dikatakan memang ada kebenarannya...InsyaALLAH after this, PU cuba nak perbaiki diri..Bukanlah nak jadi manusia yang terlalu sempurna, yelah kita nih kan manusia biasa takkan sempurna mana. Tapi PU akan berusaha untuk perbaiki segala kelemahan dan praktikkan ilmu yang PU pelajari.....

Tak sia sia tau pergi seminar nih, banyak ilmu yang berguna untuk kita yang telah pun mendirikan rumahtangga. Nanti PU share dengan korang kat enrty yang seterusnya ya....



Pic nih PU sempat snap time nak balik...Masa nih tengah tunggu driver datang ambil...bosan tunggu driver, tuh yang sempat snap pic nih....


PU sangat mengagumi Dato' Dr. Haji Mohd Fadzilah Kamsah....Pengisian rohani yang diberikan sangat bagus untuk dipraktikkan dalam rumahtangga...


Lainkan muka Haji...(beliau request orang panggil Haji sebab bagi dia sedar diri...hehehe)..Secara keseluruhannya, memang tak rugi PU hadir seminar nih sebab banyak informasi yang berguna, kita dapat mengenali diri kita dengan lebih dekat dan sekaligus kita dapat memperbaiki diri...

Doakan supaya berjaya menjadi manusia yang lebih baik dan baik di masa akan datang....Banyak benda kena ubah nih....huhu...

4 comments:

  1. sy mmg sk dgr ceramah Fadzilah Kamsah ni.. best kan.. :-)

    BalasPadam
  2. bestnyee..untung taw PU dapat pegi seminar yg macam ni..untuk motivasi diri kita jugak kan..mimi pun suka pegi klu seminar macam ni ^_^

    BalasPadam
  3. Bestkan dapat jumpa datuk Fadilah Kamsah...

    BalasPadam
  4. saya pun minat sangat ngan dia..hehe..pernah jumpa 2 kali :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.