Produk nih la saya guna (^-^)


Nih lah produk yang PU gunakan untuk selesaikan masalah yang PU hadapi....Alhamdulillah, masalah yang PU hadapi semakin berkurangan dan ramai yang tegur muka PU dah nampak lain. Sebelum nih, macam macam produk guna untuk hilangkan eye bag, gatal gatal muka, bekas jerawat dan jerawat, kulit tak sekata, resdung dan macam macam lagi lah....

Alhamdulillah semua tuh semakin kurang hanya menggunakan produk yang diperbuat daripada herba asli 100%. Produk nih tak mahal mana pun. Mampu kalau nak beli...Bukan setakat miracle mask nih dijual, cleanser, toner, jamu dan sinus herbs, scrub dan sinus treatment set pun ada di jual...Kalau sesiapa ada masalah yang PU describe kat atas tuh, bolehlah try guna produk nih. Dijamin langsung tiada bahan kimia...

Adik PU pun baru guna hari Ahad ari tuh, dia cakap elok sebab jerawat dekat muka dia ada yang kecut dan hilang....Terus PU bagi dia guna sekotak yang PU dah guna separuh suruh pakai. Kalau puas hati boleh order dekat PU terus...hehehe...

Sesiapa berminat boleh pm PU kat zahirah.zahrin@gmail.com.

Harga sekotak miracle mask nih : RM 15.00

3 comments:

  1. saya pengguna miracle mask...
    memang bagus dan ia 100% bahan dari tumbuh-tumbuhan..

    BalasPadam
  2. akak saya nk beli produk nie..
    muke saya berjerawat n berparut... hope produk nie dpt tolong saya.. :D

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.