Sabtu, 9 Jun 2012

Pertandingan bowling warga BAKA Kontinjen N.Sembilan 2012

Salam peeps!!!

Petang semalam, office PU ada pertandingan bowling di Ampang Bowl Seremban Parade...Acara yang sepatutnya bermula 2.30 petang terpaksa ditunda ke jam 3.00 petang sebab ada beberapa masalah teknikal...Actually aktiviti bowling nih merupakan aktiviti tahunan program BAKA tempat PU bertugas. Setiap tahun, admin BAKA akan menganjurkan boling nih....

Alhamdulillah segala-galanya berjalan dengan lancar. Pertandingan nih tamat lebih kurang jam 5.00 petang...Jom layan gambar gambar sepanjang pertandingan...Takde idea nak taip panjang panjang..huhuhu...


Hadiah istimewa untuk para pemenang dang pengkalah...hahaha..Kira semua dapatlah kan..Fair..Sangat puas hati dengan piala pin bowling nih tau...Big boss siap puji lagi hadiah nih cantik...hehehe


Ce teka mana satu incik hubby PU...Dua jejaka yang tak berapa jejaka beradu tenaga..hahaha...


PU dengan officemate....Imam kesayangan Dato'...Bujang nih..Ada sesiapa nak buat calon adik ipar....hehehe          






Wif my officemate juga Nur...




Sesi pengiraan markah....PU di bantu officemate, Ustaz Nizam a.k.a abe Nije...hehehe

 

Group BAKA + family Kontinjen Negeri Sembilan. Actually ramai lagi sebenarnya warga BAKA tapi tak dapat join sebab cuti sekolah kan..faham faham jelah...hehehe....

Walaupun tak menang, PU puas hati sangat sangat...Sekurang kurang dapat bawak balik hadiah pin bowling saguhati..Sama dengan incik hubby..hehehe

Nota kaki* Next entry PU nak update pasal PU berjumpa seorang blogger mommy gojes..Siapakah dia? Tungguuuuu........

6 ulasan:

  1. oklah tue semua main dapat hadiah.. baru bersemangat..
    pasnie bolehlah order kat kami lagi yer.. hihi..
    lain kali kita jumpa lagi yer..
    :)

    BalasPadam
  2. menang ke?dah lama cik rose tak main bow...

    BalasPadam
  3. @Cute MuminsyaALLAH, lpas nih order lg....rasa seronok dpt piala pin bowling tuh....

    BalasPadam
  4. @Che Rosliza Che mat
    tak menang.....tp dapat gak hadiah saguhati tuh...

    BalasPadam
  5. @fiedadulu tak pandai gak main bowling nih kak Fieda..lama lama baru pandai...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.