Ahad, 10 Jun 2012

Menu makan malam nih Bubur Kuning Hentam Sajalah PinkUmmi...hahaha

Malam nih ubah selera....PU teringin nak makan bubur...Kali nih bubur yang PU buat, lain daripada kebiasaan...Tak lah special mana pun kan resipi bubur nih tapi nak juga tempek kat blog picisan PU nih...


Tuh dia....Resipi hentam sajalah PU...Ada keropok ikan, telur masin, sambal telur dan tabur bawang goreng yang hitam....hahaha...Janji perut kenyangkan....

Resipi??Tak payah lah kot kan..Rasanya korang tengok gambar pun korang tahu bahan bahan nak buatkan...Lagipun terfikir juga ada ke orang nak try resipi hentam sajalah PU nih..hahaha

3 ulasan:

  1. betoi itu.. jnji perut kita kenyang kn... hihii

    BalasPadam
  2. asal peryt kenyang udoah..kan PU..

    BalasPadam
  3. hahaha betul tue janji perut tak berbunyi minta di isi..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.