Jumaat, 15 Jun 2012

Makan makan @ Cowboy Place

Semalam macam biasa lah kan, balik dari kerja singgah rumah mama kejap....Lepak punya lepak sampai maghrib...PU baru nak balik rumah, sekali adik PU yang second ajak makan kat Cowboy Place. Dia belanja makan. PU mula mula malas nak pergi sebab penat, yelah kan balik kerja terus singgah rumah mama. 

Tapi adik PU ajak juga pergi. Nasib baik ada baju dan seluar spare kat rumah mama. Kitorang keluar makan dalam jam 8.00 malam.....

Sampai sampai aje, kitorang terus duduk kat meja makan dan order makanan. Semua orang order sama je..Air pun sama, limau ais..hehehe...Sorry la terlupa pulak nak snap pic nasi kukus + ayam bakar sebab sibuk sangat snap pic pose masing masing....


Cowboy Place nih terletak di Batu 6, corner jalan bersebelahan dengan PD Marina.....


My lovely father..Indiana Jonet a.k.a Indera Jonet...hehehe...Walaupun pun sudah tua tapi hati masih muda tau...


Adik PU yang no. 3, Suria dan yang bongsu, Baby...


Aina makan nasi kukus dengan ayam bakar dengan selera sekali. Orang dah pandai makan sendiri lah katakan...Bila Auni curi curi ambil ayam dia, punyalah bising mulut anak dara nih..hehehe


Auni makan peha ayam tapi sambil sambil tuh PU suap dia makan jugak.... 


Keluarga besar PU semua ada kecuali adik lelaki PU yang no.4, dia pergi Seremban ikut bos dia...Incik hubby pun takde sebab dia kerja. Demi negara tuh...

 
Pose sebelum balik.....Perut kenyang hati senang...hehehe.....

Kalau korang datang bercuti cuti Malaysia kat Port Dickson, korang boleh singgah ke Cowboy Place nih...Ada jugak topi koboi untuk dijual....Sebelum nak ke mandi manda kat pantai Telok Kemang, korang boleh nampak restoran nih kat tepi jalan sebelah kanan kalau korang datang dari arah KL-Seremban...Kalau dari Melaka terletak sebelah kanan jalan....Tapi agak tersorok sikit kena alert...Nak lagi senang, restoran nih berhadapan dengan JPAM kawasan Telok Kemang.

2 ulasan:

  1. Haritu pergi PD .. betul2 lalu sebelah kedai ni . Ingt nak mkn sini tapi dah terlajak pulak . Mls nk patah balik .. Hehehe . Mungkin next time :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.