Ahad, 10 Jun 2012

Kawan kawan, jom perangi "manusia" BIADAP macam nih...Semoga ALLAH berikan petunjukNya kpd manusia nih!!!

Sangat sangat tersentap dan rasa nak menangis bila ada manusia yang sanggup menghina, mencerca dan memaki agama suci kita, agama ISLAM...Semakin PU baca post di page nih semakin sakit hati nih.....Korang baca lah sendiri sebahagian yang manusia DURJANA nih post kat FB....


Sakit hati tak korang baca???Ha..nih baru satu page. Ada lagi page lain yang menghina ALLAH, Nabi Muhammad S.A.W dan lebih teruk lagi mengatakan ALLAH kita itu iblis..Astagfirullah..Luruh hati nih bila ada orang cakap macam tuh..Sangat sedih okey....

Kat bawah nih PU akan bagi link page lain yang menghina agama kita dan cara nak report page nih...Mudah mudahan, page ini akan dihapuskan dengan kadar segera. Ataupun kalau ada sesiapa yang kenal hacker atau korang sendiri hacker, please hack page kurang ajar ini....

PERHATIAN!!

Bagi umat yang beragama ISLAM
saya mohon kerjasama anda untuk
luangkan sedikit masa untuk
tumbangkan page ini:

1- https://www.facebook.com/pages/Leaving-Islam-apostates-speak-out/153879201396986

2- https://www.facebook.com/pages/Muhammad-Speaks/198902856795660

3- https://www.facebook.com/PretmetMohammed

Page ini terang2 menghina Allah swt,
Islam dan Nabi Muhammad saw. Lakukan beberapa perkara di bawah, mudah2han page tersebut berjaya dilumpuhkan insyallah......sebarkan kepada rakan2 semakin ramai yang report, semakin mudah dan cepat page berkenaan di hapuskan dari
FB.....insyallah...kalau anda semua nak tengok salah 1 hinaan yang dibuat oleh page tersebut ini salah 1 buktinya...

mohon share kepada member agar cepat dimusnahkan

Cara Report Page Laknat

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=356691421062176&set=a.257138004350852.65340.208285025902817&type=3

ikuti langkah yg berada diatas ni ttg cara report page untuk dimusnahkan

P/s : Tak kan kita yang beragama slam nak diamkan diri sahaja,apabila ada yang mghina agama kita.Mari kita bersama-sama tumbangkan pages ni.Allah bersama kita.

untuk agame kte, untukIislam, untuk nabi, dan untAk allah..
same2 kte hapus kan page yg mhina agama kitan...
jagan lupe share kepade kawan2.... time kasih

9 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.