Isnin, 18 Jun 2012

Blog PU tak jadi di siarkan di AKW semalam

Sebelum nih PU difahamkan blog PU akan disiarkan pada hari Ahad 17 Jun 2012 di rancangan AKW Zamzarina jam 3.00 petang.


Tapi sebaliknya berlaku, rancangan AKW tak dapat disiarkan semalam kerana memberi laluan pada Kejohanan Badminton Super Series Terbuka Indonesia yang disiarkan secara langsung.


So, sebarang kesulitan yang berlaku adalah tidak disengajakan. PU pun tak pasti bila blog PU akan disiarkan. Sama ada Jumaat (TV2 jam 1.00 petang) ataupun Ahad nih jam 3.00 petang. Segalanya bergantung pada penerbit  dan Zamzarina. InsyaALLAH ada rezeki tak kemana kan. Betul tak?


PU nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada kawan kawan yang beri PU sokongan dan ucap tahniah sebab blog PU terpilih untuk disiarkan dalam AKW.


Nota kaki* Sorry lah PU tak dapat balas jejak korang lagi sebab broadband tak berfungsi. Terlupa nak byr bil.hahaha..PU update entry pun guna tab. So,agak terhegeh hegeh mcm siput bila nak update entry dan balas jejak korang. InsyaALLAH, PU akan balas jejak korang bila broadband dah siap sedia berkhidmat utk negara.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 ulasan:

  1. ooo yeke... mksudnya sempat lg lah sy tgk... hihihii

    BalasPadam
  2. oo, kali ni rezeki Pu plak yer..hehe..tahniha..takpela.. next time ada la tu...

    BalasPadam
  3. cialis vs levitra vs uprima
    [url=http://genericcialisus.com/#95744]generic cialis
    [/url] cialis and alcohol mix joined
    http://genericcialisus.com/#76133 - generic cialis

    BalasPadam
  4. cialis spam filter misspelled confugure
    [url=http://buygeneric-cialisonline.com/#dwww.blogger.com]generic cialis no prescription
    [/url] buy levitra online purchase viagra cheap where to cialis
    http://buygeneric-cialisonline.com/#64100 - generic cialis online

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.