Jumaat, 22 Jun 2012

Blog PU masuk tv....(^_^)

Rentetan entry PU sebelum nih, blog PU bakal muncul di Apa Kata Wanita Zamzarina di TV1 dan PU ada juga maklumkan blog PU tak jadi keluar tv sebab beri laluan kat Kejohanan Badminton.

Alhamdulillah, hari nih blog PU disiarkan dalam Apa Kata Wanita Zamzarina di TV2.....

PU selitkan beberapa keping gambar yang sempat PU snap dan video yang sempat PU rakam....



Hahaha....popular apam ladybird PU...masuk tv tuh....



Hehehe..incik hubby pun masuk tv jugak..Ce teka mana satu incik hubby PU...



Kat bawah nih  pulak video yang PU sempat rakam....Maaflah tak berapa bagus kualiti video PU nih ha....hehehe...

video

Ada blogger yang PU admire sangat dengan blog dia ada buat entry pasal blog PU muncul di Apa Kata Wanita Zamzarina. Nak baca entry tuh korang klik SINI. Sangat sangat terharu tau bila ada orang post entry pasal blog kita..

Nota kaki* Bangga sekejap blog PU popular kejap walaupun tuan punya blog tak popular mana..hahaha

15 ulasan:

  1. TAHNIAH..mesti syokkan dah terpilih..
    kami pon dapat tumpang glemer sikit..
    adalah pin boling terselit kat situ..hihi..

    BalasPadam
  2. tak sempat nk tgk tadi Pu..blh la tgk kat sini..tahniah Pu tetiba dh glmer dah..

    BalasPadam
  3. wah akak.xsempat solehah nk tgk.ni ble ulangannya ye?

    BalasPadam
  4. Cantik sangat blog PU dlm tv!!! ni lagi tgk depan mata kan!

    BalasPadam
  5. laaaaa dah keluar tv ke.... adehhh.. sy beria lah duk ingat hari ni.. siap dah plan nak tgk ptg ni.. dh terlepas la plak...

    apa2 pun tahniah pu...

    sorry lah pu sbb xdpt ambik gambo & tgk.. kalu x, blh wat entry jugak kat pun... :-)

    nsb pu ada rakam.. blh tgk.. :-)

    BalasPadam
  6. wah,bestnya masuk tv,hee...mesti bertambah semangat nk berblogging kan sis:)

    BalasPadam
  7. Tahniah PU...mesti hubby seronok...gambar dia masuk tv..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.