Sabtu, 16 Jun 2012

Bakal muncul di AKW Zamzarina TV1, esok Ahad 17 Jun 2012 jam 3.00 petang

Alhamdulillah, blog PU berpeluang muncul di AKW Zamzarina TV1, esok Ahad jam 3.00 petang. Terima kasih kak Fieda sebab tag PU kat FB...Kalau kak Fieda tak tag PU, confirm PU tak tahu..hehehe...


Rasa berdebar debar pulak hati PU nih....Walaupun tuan punya blog tak dapat masuk tv tapi blog dapat masuk pun dah kira syukur alhamdulillah. Tak tahu lah apa reaksi orang kat luar sangat bila tengok blog picisan PU nih kat tv....

Untuk pengetahuan korang, Zamzarina ada buat entry pasal blog PU....Rasa segan pulak bila Zamzarina promote blog PU yang tak seberapa nih..huhuhu....Sebelum nih blog IntaNBerliaN berpeluang masuk AKW...Disebabkan semangat dan dorongan yang diberikan oleh beliau, makanya dengan rasa malu ala ala kucing, PU send lah email kat Zamzarina...

Alhamdulillah, blog PU terpilih..PU ingatkan lambat lagi sebab PU dapat tahu ramai blogger yang blog diorang akan masuk AKW...Tapi tak sangka blog PU akan masuk AKW, Ahad nih 17 Jun 2012. So, kawan kawan jangan lupa tengok tau blog PU, Ahad nih tau.

4 ulasan:

  1. wah , tahniah la akak , boleh jadi blogger famous nhe suatu hary nnty . . nhe tak sabar nak tengok tv1 nhe , hew-2 :)

    BalasPadam
  2. haaa yeke... alamakkkkkkk sy xtgk pun pu... smlm time ni sy ada dlm kereta... tgh gerak dr kg...

    alaa ruginya xdpt tgk...

    btw, tahniah pu

    BalasPadam
  3. congrats sis!nana suka sgt design blog sis sekarang...soft n sweet gitu:) suka header tu jgk,hee...cumel je^-^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.