Apam istimewa untuk blogger Mimie

Lagi lagi dan lagi cerita pasal apam...

Kali nih PU buat apam untuk blogger yang cun melecun puan Mimie...Nama dia pun sama dengan PU tau..Mimi nama pertama kitorang....

PU saja buat apam nih untuk Mimie....Nak bagi dia test...Tapi yang tak bestnya apam nih kalau buat awal awal permukaan apam keras sikit...PU lagi suka makan apam time panas panas, soft aje apam tuh...huhu..Tak tahu lah apa rasa apam daku itu...

Jom lah layan gambar gambar apam yang PU buat khas untuk Mimie....




Harap apam aje comel rasa tak tahu lah...hahahaha.....

5 comments:

  1. bertuah mimie dpt mkn apam hasil tgn pu :-)

    BalasPadam
  2. so cute suka sangat, kalo balqis tengok ni harus dia suka sangat2 yang pinky2 tu

    BalasPadam
  3. ehh PU ada wat entry khas untuk mimi rupanye..aaaaa...nape mimi tak tahu niii ehehe...

    kak...mimi nak ucap terima kaaaaaasih sgt2 sebab akk susah2 je wat kuih ni untuk mimi..siap pos laju lagi tu..huhuhu terharu mimi kak :')


    terima ksih sgt2 taw akak cyg ^_^

    insyaAllah ada pape event nanti mimi nak order apam yg comel tu kat akk taw..haruss! ^_~


    oh apam ni dah dapat dah kak...memang coooomel sgt3 kak ^_^
    sedap lahh..bagi kat qalesya sampai tak cukup dia makan ehehe

    thanks PU!! ^_^

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.