Isnin, 25 Jun 2012

Aina teman Ummi kat office | Kerja separuh hari

Tunggu petang petang sikit lah kot PU update entry baru..Takpun tunggu esok jelah...Hari nih PU buat kerja sikit lebih kurang..Check claim apa yang patut. Esok baru start buat baucer. PU tak larat nak buat kerja sebab tanda tanda nak demam dah ada. 

Lagipun, hari nih PU kerja separuh hari je. Nak bawak Aina pergi hospital sebab ada masalah berkaitan dengan kaki dia. Nanti PU update entry pasal nih okeh..Sekarang nih pun Aina teman PU kat office. Pagi tadi punyalah dia menangis nak ikut PU pergi office. Nak tak nak bawak ajelah dia pergi kan....Auni tinggal dengan abi dia kat rumah....

Kepada sesiapa yang komen entry PU, terima kasih banyak banyak sebab tinggalkan jejak @ komen korang. InsyaALLAH,. PU akan terjah rumah korang nanti. Jangan risau okeh!!! Tadi pun PU sempat terjah beberapa rumah aje....Ada yang sempat PU tinggalkan komen ada yang tak sempat, sempat baca je..hehehe...Kelam kabut sangat hari nih....

5 ulasan:

  1. knp pulak dgn aina ni.. siannya dia.. sampai menangis nak ikut yer...

    BalasPadam
  2. :) smga Aina takde pape ye PU.dan utk PU jg dri baik dan jgn smpi dmam k

    BalasPadam
  3. PU take ur time k....kita ibu2 ni mmg slalu bz hikhikhik

    BalasPadam
  4. biasalah Pu ibu bekerjaya mmg selalu bz ye.

    BalasPadam
  5. Sokong gan fieda...ibu bekerja memang busy...kadang2 tue tak menyempat...hihihi

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.