Khamis, 31 Mei 2012

Tiba tiba terasa nak jadi macam IntaNBerliaN

Wah wah wah...Apa kes dengan tajuk tuh? Angin takde ribut takde tetiba nak rasa nak jadi macam IntaNBerliaN? Apa cerita nih? Mengigau di siang hari kah? Apakah? Kah kah kah....Ok stop...Dah mula merepek...

Kenapa tetiba nak jadi macam IntaNBerliaN? Ha.....nih yang nak cerita kat korang....Korang ingat la gi tak entry PU pasal IntaNBerliaN @ Apa Kata Wanita Zamzarina TV1. Pasal nih la PU nak jadi macam IB...Masuk tv...Tapi bukan PU tapi blog pink cikai PU nih..huhuhu....


Ha....nampak nampak blog IntaNBerliaN masuk tv...Bukan main lentok lagi kepala ibu Alisha nih...hihihi


Blog IB terpilih dalam segemen ada IT nih....So, ummi Aina Auni nih terhengen jugak la kan nak blog dia masuk tv.Nak popular kejap macam IB....Manalah tahu ada rezeki boleh promote sekali apam polkadot ku yang comel itu...hahaha...Apam polkadot lagi..Sah gila PU nih....

PU dah baca entry IB ajar cara nak email tapi tuh la PU nih sampai sekarang takde idea lagi nak bagi details pasal blog pink cikai nih ha....Agak confius dengan isi kandungan blog nih....Pasal anak anak ke? Resipi ke? Keluarga ke??haiyakkk.....Pening sudah nih!!!

Tengok lah dulu la macam mana...Tengah bermuhasabah diri kejap....Nak fikirkan masa depan...hahaha

Nota kaki* Idea tak berapa nak ada sebab dok menahan sakit mulut kena ulser....Dah lah tengah puasa..Sabar ajela wahai hati....

5 ulasan:

  1. kikikiiii pu ni.. ingat nak jadi apa td.. kot2 lah pu tingin nak jd cam ib yang tgh peknen ni... kot2 nak bg adik lg kat auna.. hehhehhe

    alaa pu, pu tulis semuanya pasal blog pu... mcm pu tulis kat entry ni... pasal ank, pasal keluarga n pasal resepi.. tulis je semua.. tak yah fokus pada 1 je.. hihii

    a'aa betoi tu pu, mana tau kot2 dari sini pu blh promote apam pu tu... mana tau ni sbgai lgkah permulaan nak majukan bisness pu...haa sape tahu kan???...

    so, takyah nak pk lebih2 lg.. rebut je peluang ni... hihiii.. tuah ayam nampak di kaki.. tuah pu, kot2 nampak di apa kata wanita zamzarina... cewahhh... muahahhahhahahhahhah

    BalasPadam
  2. yeayy..saya sokong 100% klu PU nak masuk AKWZ tu..sebab blog PU ni sgt comel ^_~

    sesuai klu nak war2kan pasal apam yg comel tu PU..mesti jadi terkenal apam yg comel tu nanti hihi

    p/s : oh bole ke try apam comel tu PU??nak..nak.. ^_^

    BalasPadam
  3. @IntaNBerliaN
    hehehe...ikut jejak IB peknen tuh lambat lg kot..tgu Aina dan Auni besar dulu....hehehe

    BalasPadam
  4. @mimie..
    boleh je yang...nanti kasi alamat na...

    BalasPadam
  5. wah goodluck akak.nt klu dh masuk,bgtau ye :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.