Tempahan apam polkadot dibuka

Wah wah wah!!!Semakin hebakkk PU sekarang nih. Semenjak dua menjak menceburikan diri dalam bidang pastry nih, tangan asyik menggatal nak buat jer kan..Sehari tak buat rasa tak tentu arah duduk dalam rumah..hahaha.....

Alhamdulillah PU diberikan ALLAH kudrat dan kemahiran dalam bidang nih. Sebelum nih buat suka suka je untuk makan anak beranak dan kongsi kongsi dengan jiran dan kawan kawan. Alhamdulillah mendapat pujian...Sambil sambil tuh sesiapa yang nak order, PU akan buat.

So, hari ini PU nak umumkan bahawa "TEMPAHAN APAM POLKADOT" telah dibuka. Pagi PU bekerja seperti biasa la kan. So, malamnya pulak PU tumpukan pada meng"apam" nih. Kepada kawan kawan yang nak order apam polkadot, boleh pm PU kat sini atau facebook PU.

Di bawah nih antara koleksi apam polkadot yang PU dah buat dan ditempah......






Nota kaki* Asyik update pasal apam polkadot jer...

11 comments:

  1. hmm~ berapa nie ? hehe , mau tanye mak saya lah :P

    BalasPadam
  2. @Princess Syazliyana

    sebiji RM 0.25 corak polkadot...
    corak lebah, ladybird etc RM 0.30

    BalasPadam
  3. amboi Pu..dah advance la..ctk plk tu ladybird dan bee..

    BalasPadam
  4. wahh...saya suke..saya suke...
    bila laa saya nak buat apam polkadot ni huhu..

    PU..nak order tp PU duduk mana ye?
    apam lebah tu sangatttt comel tau takk ^_~

    BalasPadam
  5. @fieda
    hehehe...idok la advance mana pun...skang nih nak try buat angry tak tau la jd ke tak..sbb tgk mcm pyh je nk buat muncung tuh..hehehe

    BalasPadam
  6. @mimie..
    boleh jer...comei kan...PU tgk pun geram hehehe...PU xmrase mkn pun apam lebah nih sbb Aina dan Auni dah pulun abis...separuh lg bg anak jiran...ummi dia die tukang buat n tgk je..huhuhu

    BalasPadam
  7. alooo jauh la pulakk ihihi...
    dah jatuh hati taw tengok apam lebah tu..xpenah jumpa yg cooomel sangat macamtu ^_~

    BalasPadam
  8. cantiknya, suka tengok, nanti nak belajar wat sendiri la...

    BalasPadam
  9. Boleh tempah lg x sekarang? Email sy sigmayani@gmail.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.