Siap jugak akhirnya!!!

Semalam dan hari nih, asyik mengadap kerja yang sama...Sepatutnya semalam lagi dah boleh siap tapi memandangkan kat office ada anjurkan kursus, so, kerja yang dibuat tergendala....Tapi...Akhirnya kerja yang PU dan officemate buat selesai jugak...

Nak tahu kerja apa???Ce tengok gambar gambar kat bawah nih....



Nampak kan officemate PU buat apa?
Actually before this, office PU anjurkan in door game 2012 di bawah seliaan admin. Ada lima permainan semuanya - batu seremban, congkak, dam,dat dan karom......PU curi curi snap pic officemate..Bukan main leka lagi dia wrap hadiah tuh.....Sangat sangat fokus okeh!!!


Tugas PU pulak balut kotak hadiah nih...Hadiah nih untuk pemenang tempat ketiga...


Hadiah yang telah siap dibalut. Sangat suka dengan design kertas pembalut nih. Sangat cantik ye kawan kawan..


Sebahagian hadiah yang telah siap dibalut. Jangan tak tahu nye PU salah seorang pemenang tempat ketiga untuk in door game nih. So, tak berapa nak surprise la kan sebab diri sendiri dah tahu hadiah apa yang bakal  dapat...

Sekejap lagi PU nak continue taip laju laju nama nama pemenang untuk hadiah hadiah nih......Pastu nak emailkan dekat officemate yang ditugaskan jadi mc.....Esok kat office PU ada buat satu majlis penting. So, esok PU akan update entry pasal majlis tuh ye....

Nota kaki* PU ada shawl nak bagi kat korang yang bertuah la.......PU ingat nak wat kuiz.....Jap jap lagi PU buat entry kuiz tuh kot.....

5 comments:

  1. eeee , best ye . nak join . nak join . tak sabar nhe :)

    BalasPadam
  2. ermm , tak nmpk la ape hadiah dea . ayoo --' nmpknye tak menang la kiera . tak berapa tahu hadiah ape yg selalu org-2 besar guna . heee :p

    BalasPadam
  3. wah bestnya... siap ada indoor game lagi :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.