Kuiz #1 - Hadiah yang bakal PU menang

PU dah janji nak bagi korang yang bertuah shawl kan???So, PU tunaikan janji PU tuh tapi dengan syarat korang kena la jawab soalan kuiz PU nih......

Sebelum PU bagi soalan untuk kuiz, jom tengok hadiah yang bakal korang dapat...PU cuma nak seorang sahaja pemenang...(Daripada simpan shawl nih lama lama dan langsung tak pernah pakai, lebih baik PU bagi kat korang kan....Nih bukan GA,Contest atau sewaktu dengannya ya...Kuiz saja suka suka)

Pemenang akan dapat shawl corak bunga bunga seperti kat bawah nih..Shawl nih merupakan jenama daripada blog ChentaQaseh...Shawl nih sangat lembut dan lebar..Rasa selesa dan sejuk bila pakai shawl nih..(opkos tahu la kan sebab PU ada satu shawl macam nih tapi corak lain)


PU nak korang teka hadiah a.k.a barang yang bakal PU dapat nanti....Korang boleh baca entry sebelum nih yang berkaitan dengan kuiz nih....

Korang cuma perlu tinggalkan jawapan dan link blog korang kat entry nih. Kuiz tamat jam 2.45 petang esok ye...

13 comments:

  1. hadiah yg PU dapad ? errr , kiera cuba nasib ye . PU dapad hadiah tempat ketiga . yang hadiah ye dalam kotak yg dibalut dengan pembalut warna-warni tu .

    #betul tak jwpn dea ?

    link blog : http://dewqracintakita.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/

    Solehah teka je tau.kemungkinan itu pengasah pensel(sharpener) yg besar.entahla men teka je ni.harap btl la

    BalasPadam
  3. cik lynn nak try...=)

    cik lynn xtau apa nama specific dia...maybe cam bekas letak pen/kertas yg kayu, yg ada design comel2...ada bunga or krtun...(pen holder)

    xpun yg bekas pasir boleh tunggang terbalik tu...hehe

    sori ya akak, xtau nama dia...=p

    lynnlinda.blogspot.com

    BalasPadam
  4. tuala? hahaha.

    takpun jam ? :D

    tak tahu la PU. Takde klu ke?

    BalasPadam
  5. alamak, teka hadiah ke?

    emm...tupperware ke??

    BalasPadam
  6. pu dpt mug kot... hihii hentam je la... tp blh teka brp kali yer...

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. barang hiasan kot,frame atau lilin hiasan..bagi klu la sikit Pu..

    BalasPadam
  9. teddy bear kecik yang ada perkataan miss @ frame gambar @ mug yang tulis perkataan rindu

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. boleh jawab 3 kali kan..ok tadi dah dua satu lagi nak try jam hiasan meja kot..

    BalasPadam
  11. Dear sya teka ye! Jam @ frame pic @ mug.. ggrr! "kecil,perhiasan dan rindu~" bllurr!

    http://nurainin-sofia.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. sy teka frame gambo yg bntuk love kot.... muahhahaaa

    hentam lagi.. kikikii

    BalasPadam
  13. hurmm.. try naseb ari jumaat nihh..
    mira teka ..
    mungkin ade pen holder/ mug gmba teddy bear/ shawl/ bekas sharpener..
    itu je lah. malas nak teka dah. heee.

    http://mirastartstotalk2.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.