Klu untuk kuiz

Semalam PU ada post enrty untuk kuiz #1 kan...Disebabkan ramai yang minta klu, PU bagi klu kat korang...PU pun sengal jugak sebab lupa nak bagi klu semalam...hahaha

Barang yang bakal PU dapat tuh something yang "kecil, perhiasan dan rindu"

Korang boleh teka sebanyak tiga kali.......

Jawapan dan link tinggalkan di kotak komen entry nih ye.

PU bukak kuiz nih sampai jam 2.45 petang nih ye....Pemenang akan ditentukan dengan cabutan undi.

Good luck!!!!

Nota kaki* Rasanya dah ada orang bagi jawapan yang betul. 

2 comments:

  1. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

    saya tag awk . tumpang laluuu ~ sorri menganggu yaa

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.