Isnin, 14 Mei 2012

Choc Moist Cake istimewa untuk mama

Entry sebelum nih PU cerita pasal first time buat cheese cake kan...Entry nih pulak pasal choc moist cake yang PU baked special for my lovely mama......Malam tadi kek nih dah selamat sampai kat tangan mama.....Hope mama suka kek tuh...Rasa rasanya balik dari kerja nanti nak singgah rumah mama tanya ok ke tak kek tuh...huhuhu...

Nak resipi Choc Moist Cake nih, korang cari kat entry yang PU buat Choc Moist Cheese Cake...Amik aje resipi kek coklat tuh..Yang resipi cheese tuh abaikan aje k....


Yang lubang kat tengah tengah tuh sila abaikan ye...Tuh kesan PU cucuk kek dengan lidi sebab nak pastikan kek dah masak atau belum...


Nih rupa kek Choc Moist yang dah siap di hias...Sila abaikan hiasan kek nih ye...PU hias ikut suka suki hati PU...Potongan buah kiwi pun carca merba tapi kira ok la kan.....Janji PU buat kek nih istimewa untuk mama...

Kualiti gambar tak berapa best sebab guna Samsung Champ....PU still lagi belum godek2 sepenuhnya hp nih tuh yang tak tahu nak setting pic bagi cantik....Janji dapat snap pic kan....

Nota kaki * Pasal resipi Choc Moist nih kalau korang rasa guna 1 cawan susu pekat tuh manis, korang kurangkan jadi setengah cawan....Pokoknya, korang ubah ikut pada selera korang okeh!!!



1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.