Ahad, 20 Mei 2012

Blogger IntaNBerliaN @ Apa Kata Wanita Zamzarina TV1

Seperti yang PU janjikan dengan tuan empunya badan IntaNBerliaN, PU akan amik pic blog IntaNBerliaN dalam rancangan Apa Kata Wanita Zamzarina di TV1. Blog IntaNBerliaN terpilih untuk diselitkan dalam ruangan Ada IT. As a friend, i'm very proud of you.


Apa yang dimaklumkan, blog IB berkongsi tips untuk ibu mengandung, tempat makanan yang pernah di kunjungi and so on....Sangat teruja tau bila tengok blog IB masuk televisyen. Terasa nak ikut jejak IB jer tapi memandangkan blog picisan PU yang tak la sepopular blog IB, makanya PU dengan rasa rendah diri nih melupakan sekejap impian tuh. But bukan bererti PU mengalah ye, mungkin belum tiba masa yang sesuai lagi. Mana la tahu one find day blog PU kan ikut jejak blog IB..Siapa tahu kan??

So, PU selitkan pic dan video yang PU sempat rakam...Tapi PU minta maaf la ye IB cuz kualiti sound video tidak berapa bagus sebab ada terselit suara Auni dan bunyi muzik motor mainan si kecil tuh...Ini saja yang PU sempat amik untuk tatapan IB....


Nih dia montaj untuk segmen ADA IT @ Apa Kata Wanita


Jeng..jeng..jeng...Blog apakah yang menjadi BLOG PILIHAN Apa Kata Wanita???



















Taraaaaaaaaaaaaaaa.....
Blog Pilihan : IntaNBerliaN (http://ihaveasweetsmile.blogspot.com)


Dan kat bawah video yang sempat PU amik...Sorry sesangat ye IB, kualiti video tak berapa bagus...hihihihi



13 ulasan:

  1. kak PU boleh je join... blog akak pon hebat..try la kak.. jijah ni pemalu orgnya..hehe

    BalasPadam
  2. thanks pu.. :-) ada jugak gambo n video kat sini..hihii

    alaaa pu pun blh try lah pu.. try je anto.. dia bkn pilih follower ramai br nk tmpek kat tv.. pu anto la... nanti tgk entry cth emel yg sy buat tu...

    blog pu pun ok... br ni cik sakinah gtau sy.. dia dpt schedule, blog yg akn disiar bln pose or lps ry... so, sape yg emel skrg n terpilih.. maybe lps tu br dorg siarkn la kot...

    pu try la anto tau... lgpun pu kn dh mkin aktif berblog skrg.. ari2 update.. :-)

    jika ada pe2 yg pu nk tau.. leh je tnya sy.. :-)

    thanks again :-)

    BalasPadam
  3. pu.. saya ada up kan entry dkt blog saya, link kan ke pu..

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/05/video-blog-intanberlian-di-rancangan.html

    blh up traffic pu walau sikit..hihii

    BalasPadam
  4. seronoknyee ..
    aah mana tahu rejeki masing2 kan ;)
    tahniah buat IB ;))

    BalasPadam
  5. join la..eca pun baru hntr email tdi.hahaha....kena rasuk semangat kak Ina la ner..tengok gk,tpi xsempat amik video..fokus sgt depan tv sampaikan housemate naik hairan.hahaha.

    bangga tgk blog eca edit masuk tv..hehehe

    BalasPadam
  6. ada gak kenangan utk ina...PU boleh try email..

    BalasPadam
  7. wah memang akak pengikut IB ni... lepas ni nak jadi pengikut PU pulak....Pink tu...warna favourite Qayyum

    BalasPadam
  8. silap..silap...bukan Qayyum tapi fav Sumaiyyah tahu qayyum mengamuk dia

    BalasPadam
  9. Tahniah pada Ina masuk TB..

    PU pun insyaAllah suatu hari nanti kan ;)

    Blog MJ ni pun tak tau layak ke idak ;)

    BalasPadam
  10. hehe....ok je sound dia sis,cuma ada lagu2 music tu je,xpe..jnj dapat jugak sis ina nengok,heee.....

    BalasPadam
  11. Salam. Follow sini dari blog intan berlian. Tak dapat nak tengok video tu :( kalau tengok di iPad mmg tak nampak ke? Boleh je join segmen ni.. Blog cantik dan menarik juga

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.