Rabu, 18 April 2012

Pemenang pemenang sila check no tracking korang nih okeh!!!

Sekian lama tak update...Rasanya tak la lama mana pun kan....

Okeh la malas nak bebel panjang panjang....Untuk dua orang pemenang nih PU nak minta maaf banyak5000 sebab pemenang lain semua dah selamat dapat hadiah masing masing, PU boleh terlupa nak pos hadiah pemenang2 nih...Mohon maaf banyak sangat2....Kesian kat korang tunggu hadiah nih.....PU dah pos hadiah korang...So check no tracking korang nih okeh!!

1. Jaa - EM 064579772 MY
2. Amna - EM 064579786 MY

So, hadiah pemenang untuk GA PU yang lama tuh dah settle.....

So, kat bawah nih pemenang untuk Auni's 1st Birthday & 4th Anniversary GA

1. Nur Syakila - EM 064579755 MY
2. Fatma Fazira - EM 064579769 My

Nama nama kat atas nih merupakan pemenang shawl vintage from butikpinkku...Lagi seorang pemenang tak bagi details lagi....

So, PU bagi masa sehingga JUMAAT nih jam 12.00 tengahari..If takde apa apa respon daripada pemenang, PU akan cabut undi yang lain....PU tak nak tunggu lama lama dah...Nak cepat settle kan semua hadiah korang....

Untuk pemenang tudung bawal, hadiah korang PU belum terima lagi daripada sponsor..So, harap sabar menanti ye....Sponsor dah inform hadiah korang otw..hehehe

6 ulasan:

  1. pupel dah pos dah tapi guna pos biasa. masukkan dalam tong pos depan opis. myb lambat sikit kot takut posmen tak kutip lagi :)

    BalasPadam
  2. Salam , harap maaf sgt2 atas kelewatan menghantar details . Saya lambat tahu tentang kemenangan ini . Harap sudi terima emel saya sebagai pemenang . Saya baru hantar , syustory@yahoo.com . Terima kasih atas kesudian PU.

    BalasPadam
  3. PU dah terima tak tudung tu? pupel rasa dah lama pupel pos. pos guna pos biasa je time tu. kalau belum bagitau ye. risau pulak

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.