Mid Vill suppliers & Services

Wah wah bunyi macam menarik jer...Blog nih supply apa ya???Servis apa yang disediakan.....

Untuk pengetahuan korang, blog Mid Vill nih sponsor perfume + sapu tangan untuk pemenang GA PU kali nih. Masa mula mula terjah blog Mid Vill nih, followers pun tak ramai lagi sebab PU rasa Mid Vill nih masih baru dalam dunia blogging nih...

PU dah terjah blog Mid Vill nih dan mula faham apa yang dimaksudkan dengan suppliers dan services yang disediakan. Mid Vill ada menyediakan servis pindah rumah ke rumah (Sabah, Sarawak, Brunei & Singapura)....Korang boleh rujuk entry nih untuk maklumat lanjut terutama mereka yang tinggal di kawasan yang PU describe tadi. Selain daripada itu Mid Vill juga menyewakan bilik seminar dan latihan. So, sesiapa yang berhajat nak buat seminar di area Pasir Gudang boleh contact dengan owner blog nih..

Selain daripada itu, Mid Vill juga menganjurkan kursus, seminar dan juga kelas asas solekan....Mid Vill juga berjinak jinak dalam bisnes penjualan baju....So, kalau korang berminat dengan servis yang disediakan korang terjah blog Mid Vill nih okeh!!!

Sila klik banner untuk menerjah!!!!
        

1 comments:

  1. terima kasih kerana buat review mengenai blog MID Vill ye Pink Ummi.

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.