Ahad, 15 April 2012

Majlis Hari Jadi Auni

Sabtu minggu lepas, 07 April...PU sekeluarga buat majlis hari jadi Auni. Just buat yang simple simple...Menu makanan pun teramat ringkas....Bihun goreng, nasi goreng kampung, puding roti, gula gula, jeli sumi, 2 biji kek dan air orange sunquick......Jemputan saudara mara, kawan kawan dan jiran jiran PU. Alhamdulillah masa tuh Auni ada terima hadiah. Thanks kepada jiran tetangga yang berikan Auni hadiah.....

Walaupun majlis teramat la ringkas but PU berpuas hati dan happy. Tapi maybe kurang happy bagi birthday girl sebab masa tuh dia demam...Tapi bagusnya Auni dia tetap beri kerjasama yang sangat baik walaupun mood dia time suam suam kuku kambing......


Acara memotong kek birthday yang pertama....Dibawa khas from Secret Recipe....Suka sangat kek nih sebab ada kekacang..hehehe


Potong kek yang kedua pulak...Kek Tiramisu....Kek nih pun sedap jugak....


PU dengan adik si cik misi.....DIa juga yang "menghasut" PU beli kek Tiramisu tuh...Katanya takut tak cukup nanti...Sekali apa yang dia cakap tuh betul...Masa nih kek mendapat perhatian....


Sempat posing dengan birthday girl yang masam mencuka sebab badan tak sihat....


Setelah penat melayan tetamu...Posing sekejap dalam bilik....


Posing dengan adik PU yang no.3....Cik Misi tadi no.2....Lain lain kan muka adik beradik PU....Tuh baru dua orang aje...Belum tengok muka adik beradik lelaki dan adik perempuan bongsu PU....Kitorang kategori adik beradik 1 Malaysia....Hahahaha....

Nota kaki * Tengah mencongak congak dalam kepala esok nak post entry pasal apa. Sebab esok hari bermalas malasan sedunia..hahaha


6 ulasan:

  1. shedapnyeeeee ^^ heheh... a'ah la, len la muke adik PU.. both comel + sweet! :)) rindu jugak kat PU! heee~

    BalasPadam
  2. eppy bzday auni... dah makin bsr yer.. :-)

    BalasPadam
  3. Besarnya kek secret recipe mesti sedap...Eppy Birthday Untuk Auni cute...Semoga ceria dan senyum selalu..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.