Jom shopping di Pupel Liyana Shop

Kepada peminat tegar tudung bawal, shawl dan segala adik beradik hijab, meh la shopping kat Pupel Liyana Shop. Actually PU memang pengikut dalam diam blog Pupel nih.....bulan lepas Pupel ada buat GA, so PU merupakan salah seorang sponsor untuk GA beliau.

Macam mana Pupel boleh jadi sponsor untuk GA PU kali nih? Sebabnya Pupel janji nak jadi sponsor GA PU...Alhamdulillah, Pupel kotakan janji dia tau. So, seperti dijanjikan Pupel dengan hati yang baik telah sponsor 2 helai tudung bawal dibawa khas dari Pupel Liyana Shop tau.....

Macam macam pilihan yang ada dekat Pupel Liyana Shop tau....Jom cuci mata tengok beberapa koleksi yang ada kat sini....


Tudung bawal yang cantik dan colourful lagi. Sangat cantik itu kaler pink dan purple...huhu....Bagi korang yang suka kan kelainan dalam berhijab tudung bawakl nih sangat la sesuai untuk gaya yang terkini...Pasti korang puas hati....


Nih jenis tudung syria. Salah satu favourite hijabista sekarang nih. Sangat senang nak pakai. Macam macam pilihan kaler ada kat sini...


Okey ini antara koleksi yang ada dijual di Pupel Liyana Shop. PU tak nak kopi pasta banyak sangat gambar yang ada sebab nama pun gambar gambar nih hak milik kekal tuan punya shop kan. Kang ada yang kena sekeh laju laju sebab PU kidnap gambar gambar dambaan hati Pupel.

Hah...apa tunggu lagi. Jom shopping di PUPEL LIYANA SHOP. Pasti puas hati :)

2 comments:

  1. mmg selalu gak terjah blog pupel ni..dah semakin maju sekrang pupel ni..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.