Freebies from Australia

Dah lama tak update blog dengan freebies dan hadiah menang GA...Hari nih PU nak update pasal freebies yang diimport khas dari Australia....

Actually, 2nd bos PU pergi bercuti di Perth minggu lepas. So, minggu nih dia dah pun balik Malaysia. Pagi tadi dia datang office dan mengagihkan cenderahati kepada kitorang. 2nd bos PU siap tanya PU nak cenderahati yang mana satu sebab banyak jugak yang dia beli. PU apa lagi opkos la nak patung koala yang sangat comel. Orang lain dapat seekor koala PU dapat dua..huhuhu....


Nampak kan dua ekor koala kecik berpelukan kat atas laptop PU tuh???Comel tak???? Yang sebelah kiri tuh Pupu dan yang sebelah kanan Popo....Hahahaha...Suka suki i jer bagi nama kat koala nih kan...Dah jadi hak milik so bagi nama la....Kalau teddy bear Scha Al Yahya namanya Yuno, PU pun nak jugak buh nama untuk dua ekor koala yang comel nih...hehehe

Pastu kan, yang paling bestnya 2nd bos datang jumpa PU balik tanya nak tak FM? PU apa lagi dah orang tanya opkos la jawab nak kan...Nak nak PU nih memang suka kumpul FM....Alhamdulillah dapat dua freebies sekaligus dalam sehari.


FM yang PU dapat. Bertambah lagi satu koleksi FM PU....

nota kaki * Voucher RM10 KFC dah dapat minggu lepas (jawab survey) & handphone strap daripada IntaNBerlian pun dah dapat...Entry akan di update kemudian...

5 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.