Isnin, 2 April 2012

Berkenalan pulak dengan sponsor doodle | blogger Pemilik Rahsia Hati

Promo sponsor lagi...

Kali nih PU nak kenalkan korang blogger Pemilik Rahsia Hati (WM Erlysa)...Adik kita nih sponsor doodle untuk GA kali nih....

Adik kita seorang nih rajin update facebook dan blog tau. Kalau korang nak tahu tuan punya badan pun sangat kreatif. Pandai edit mengedit blog dan buat doodle...PU memang tak tahu la bab bab nih.Huhu...

Apa kata korang jenguk jenguk kat blog dan facebook beliau.....blognya pun macam PU gak pink kaler gitu....Apa tunggu lagi jom la singgah blog comel dan fb miliknya...


klik sini kalau nak jenguk FB dia ---> WM Erlysa

1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.