Jumaat, 20 April 2012

Apa perlu PU buat?

Sebelum nih PU ada announce pemenang Auni's 1st Birthday & 4th Anniversary GA yang masih belum hantar details perlu beri secepat mungkin selewat lewatnya HARI INI jam 1200hrs....

Tapi PU dapati masih ada lagi yang gagal beri details kepada PU dan sponsor...
Ermmm...agak agak perlu ke PU cabut undi yang baru.....

Rasa nak muntah duk pikir benda nih....Serba salah la.....



4 ulasan:

  1. kalau nak cepat settle dan sebelum termuntah sng cite cabut jer la undi baru...

    BalasPadam
  2. boleh jugakkan cabut undi baru...
    kne fair la..salu kne mcm nih, mcm hannah,dh ikut ga,kekadang lupe nk jenguk balik...ehehee...salu terlepas rezeki,tp xpe..rezeki kn ade kt mane2...so mksdnya tu bkn rezeki kite, ye dak?? Itu hak PU sbb lepas ni xperlu pening2 dh...eheheh..just ckit pandangan dr hannah.

    BalasPadam
  3. Salam PU ^^

    hadiah dah sampai .

    terimakasih :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.