Rabu, 28 Mac 2012

Sesiapa yang minat warna mata warna warni meh shopping sini

STICKY POST until 28/03/2012


Entry promo untuk sponsor GA....

Korang korang kat luar sana sesiapa yang memang suka mata korang nampak kaler kaler pelangi korang boleh shopping kat Pretty Lens. Macam macam kaler ada. Antaranya pink, blue, grey, green, black, coklat dan macam macam kaler lagi.

Dulu PU guna juga contact lens yang berwarna tapi yang ada power la..Sekarang nih tak guna dah sebab dah ada cermin mata...hehehe...Contact lens yang ada bukan setakat takde power jer tau yang ada power pun ada juga...Yang pasti korang tengok dan lihat dulu. Berkenan??? Boleh terus order dan beri maklumat yang lengkap kat Pretty Lens

Agak agak nak mata comel ala ala Korean, korang serbu Pretty Lens. Yang penting korang akan berpuashati dengan contact lens yang ada dijual di Pretty Lens.

Apa korang tunggu lagi??Jom la shopping di Pretty Lens.....

2 ulasan:

  1. As salam..

    pu, saya rasa better pu letak backlink untuk entry sponsor.. :-)

    emmm maybe pu terlupa nak letak kot... :-)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.