Selamat Pengantin Baru Cik Tiqa & Cim Faiz

Semalam, sepupu mama PU merangkap mak sedara PU melangsungkan perkahwinan. Both of them selamat diijabkabulkan hari Jumaat selepas solat Asar. Mase majlis akad nikah dan PU tak berkesempatan nak hadir sebab kerja. Malam berinai besar pulak PU datang lewat sebab PU keluar pergi bandar PD sebab nak beli baju anak anak.


So, PU berkesempatan datang tine bersanding jela kan. Walaupun badan still lemah dan tak berapa sihat, PU gagahkan diri juagk datang. PU tak dapat nak bantu buat kerja sangat sebab Aina buat perangai asyik menangis aje. Auni pulak pandai bawak diri. Bila dua beradik nih dah tidur baru PU boleh bantu apa yang patut.


Alhamdulillah cik Tiqa PU sah jadi isteri pada usia yang muda, 21 tahun. PU sangat sangat suka warna tema pengantin, silver + pink. Pakaian pengantin ditempah dan direka khas oleh Gulati's. Pelamin pulak direka oleh bekas mak andam PU dulu, hehehe. Bila tengok dorang nih bersanding together gether atas pelamin, teringat zaman PU bersanding atas pelamin. Macam nak repeat je semula kenangan bersanding dulu.


Anyway,congratz for both of them. Semoga tabah melayari alam rumahtangga yang banyak cabaran dan dugaan.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.