Rabu, 7 Mac 2012

PERHATIAN kepada peserta peserta Auni's 1st Birthday & 4th Anniversary GA

Terima kasih kepada yang dah join GA PU yang kedua merangkap yang terakhir nih......Kali nih syarat syarat senang aje kan.....

Cuma peserta peserta kena follow blog, like fb dan follow twitter sponsor.....Hari ini ada seorang blogger yang baik hati sudi jadi sponsor GA PU nih. So, kepada yang telah join diharapkan korang follow blog sponsor nih ye...

Dan PU nak ingatkan korang supaya selalu selalu la jenguk entry GA PU nih sebab takut ada penambahan hadiah dari semasa ke semasa....

Kepada yang belum join, cepat cepat join.....Lepas nih, PU dah tak buat GA...PU nak tumpu sepenuhnya pada hadiah hadiah tertunggak nih...Kesian pemenang pemenang menunggu ketibaan hadiah dorang. Hope sabar menanti :)

1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.