Selasa, 20 Mac 2012

Pelbagai Hijab ada kat sini...Jom la shopping!!!


Entry khas untuk sponsor hadiah.......
Kali nih PU nak promote Dura Fashion pulak....Kalau korang minat dengan hijab yang labuh menutup dada,blouse yang cantik cantik dan aksesori yang comel comel....haaa....Dura Fashion ada segalanya.....






See....Betul tak PU cakap.....Dura Fashion ada macam macam jenis hijab...Labuh dan cantik...Sesuai untuk digayakan oleh semua kaum Hawa....
Harga yang dijual pun berpatutan......





Kat atas nih pulak koleksi blouse yang cantik lagi super awesome hanya dari Dura Fashion....Blouse yang labuh sehingga menutup paras punggung....Dura Fashion jugak akan update dari semasa ke semasa koleksi yang dijual.


Koleksi aksesori flower yang super cute...cantik digayakan bersama hijab dari Dura Fashion....Untuk pengetahuan korang Dura Fashion pun ada buat tutorial cara pemakaian hijab dengan betul dan juga pengenalan mengenai hijab yang dijual.....See, Dura Fashion menggunakan pendekatan yang berbeza dari butik butik yang lain....
So, apa lagi jom singgah Dura Fashion. Tengok dan belek belek...Berkenan???Apa tunggu lagi....Jom singgah page Dura Fashion , website Dura Fashion dan blog Dura Fashion....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih sudi tinggalkan komen.