Selasa, 20 Mac 2012

Cabutan Bertuah sempena Mesyuarat Agung Perkep 2012/2013


Semalam PU memang sibuk tahap gaban...Pagi ada meeting pastu sebelah petang kena handle semua kerja kat admin sensorang sebab N17 dan EO cuti dan mc...Masing masing tak sihat....Alahai...sedihnya hati tinggal sensorang kat office...

Semalam PU pergi Mesyuarat Agung Perkep rela dalam paksa..hehehe...Sebab PU la orang kuat Perkep kan tapi disebabkan ada tugasan berkaitan Perkep yang perlu PU uruskan nak tak nak terpaksa la PU join juga...Bila selesai pemilihan ahli jawatankuasa baru, Perkep ada buat cabutan bertuah.....No bertuah PU tuh 223...Alhamdulillah ada rezeki PU....PU dapat 6 biji mug sederhana besar corak bunga...

Bertambah lagi koleksi mug kat rumah PU....kabinet dapur dah penuh dengan segala macam pinggan mangkuk dan cawan.....Walaupun pergi paksa rela tapi tak sangka ada rezeki dapat cabutan bertuah...huhuhu

1 ulasan:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.