Khamis, 15 Mac 2012

Butikpinkku Pilihan Hati


Bila dah dapat hadiah untuk GA daripada sponsor kena la promote sponsor betul tak???Dulu PU tak promote pun sponsor. PU tak terfikir langsung tapi bila dah ada pengalaman, dah semestinya kena buat, betul tak???

Korang kat sana mesti pernah dengar pasal butikpinkku kan????Bagi yang belum familiar lagi, meh sini rapat rapat dengar PU cerita pasal butikpinkku....Apa yang menarik pasal butikpinkku???Butikpinkku nih merupakan online shop yang menjual pelbagai jenis shawl, pashmina, inner neck, inner dan sebagainya. Memang banyak pilihan yang ada kat butikpinkku. Kepada peminat tegar shawl dan pashmina, butikpinkku merupakan pilihan yang tepat untuk korang.

PU sendiri sebagai customer butikpinkku memang sangat berpuashati dengan servis yang diberikan oleh ownernya sendiri iaitu Fara. Serius PU cakap, Fara seorang yang sangat friendly, berbudi bahasa dan servis yang diberikan pun cepat. Masa PU nak mintak butikpinkku sponsor GA PU nih, Fara layan dan balas email PU dengan baik dan penuh berhemah....So, bila ada owner butik yang bersikap macam nih, confirm la customer sayang dan suka, right???

Macam PU sendiri tak la banyak mana pun koleksi dari butikpinkku yang PU ada tapi okey la kan daripada takde langsung. Untuk pengetahuan korang jugak, officemate PU kalau dulu tak tahu pun pasal butikpinkku.....Sekarang nih dorang dah tahu dan akan tanya bila lagi PU akan beli shawl dari butikpinkku sebab dorang nak join sekaki..hehehe....So, secara tak langsung bila PU mengayakan shawl dari butikpinkku, secara automatiknya PU promote pada kawan-kawan. Dan setiap kali beli shawl, pashmina etc dari butikpinkku, Fara akan selitkan kad sekali bisnes kad. PU ada banyak bisnes kad butikpinkku (sebab setiap kali beli mesti ada bisnes kad..hehehe) dan ada jugak bisnes kad butikpinkku yang PU bagi kat kawan kawan....




Gambar gambar kat atas nih antara koleksi shawl yang PU beli dari butikpinkku. Ada jugak yang PU bagi adik PU pakai...So, gambar pashmina tuh tak dapat PU snap sebab pashmina dah berganti tuan..hehehe.....Selain daripada shawl shawl kat atas nih, butikpinkku ada jugak shawl, pashmina, inner etc lain yang cantik dan pelbagai corak....Apa kata korang cuci mata tengok koleksi koleksi yang ada kat butikpinkku.....Antaranya ialah seperti kat gambar gambar bawah nih......










(Sorry Fara sya kidnap gambar gambar nih kat blog dan fb awak...)

Cantik2 kan koleksi kat butikpinkku nih........Untuk pengetahuan korang jugak butikpinkku ada buat Gift Set tau.....Korang hanya perlu tambah RM 3.00 untuk items yang korang beli kat butikpinkku...Then gift set tuh korang boleh bagi kat sedara mara or kawan kawan. Ini apa yang PU faham dengan penerangan Fara la....

 kad comel yang tergantung kat beg....sangat2 cute


Haa....kat atas nih Gift Set yang butikpinkku buat.....PU terlupa nak snap sekali bisnes kad yang fara bagi...So, dalam gift set tuh nanti korang akan dapat shawl/pashmina , beg floral yang cantik, kad comel lagi cute dan juga bisnes kad butikpinkku. HANYA TAMBAH RM 3.00 untuk items yang korang beli untuk member2, sedara mara korang...Haa..amacam best tak????

Dan yang paling buat PU terharu sesangat, Gift Set kat atas nih Fara bagi PU free tau, kira macam hadiah la kan...Terharu sesangat sebab Fara sudi bagi hadiah yang sangat2 best....Macam terbalik pulak rasanya, Sepatutnya PU bagi hadiah kat Fara sebagai penghargaan sudi jadi sponsor..Nih dah terbalik code pulak....Huhuhu.....

Korang yang memang minat giler dengan shawl dan pashmina, jom la shopping bebanyak kat butikpinkku....Macam macam pilihan yang ada. PU berani jamin yang korang pasti berpuashati dengan servis dan layanan yang diberikan oleh owner butikpinkku....Tak percaya?????

4 ulasan:

  1. mmg fara ni sgt bagus n mudah bekerjasama..

    BalasPadam
  2. suka gak jamu mata kt page butik ni..mmg byk pilihan menarik...nk try jugak beli nanti..

    BalasPadam
  3. Hi , JOm join GA ni --> http://natikah1997.blogspot.com/2012/03/contenst-aku-sayang-keluarga.html

    :)
    lebih 30+ hadiah untuk dimenangi~!:)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.