Blog PinkUmmi kini berwajah baru | sangat Teruja



Salam peeps!!!

Korang sihat tak??PU masih tak sihat lagi...Ari tuh dah ok sekarang k.o balik...huhu...lepas nih nak perah otak pulak nak buat promo entry untuk sponsor dengan keadaan badan yang tak mengizinkan...

Kalau ada sesiapa yang perasan ada perubahan besar kat blog PU nih....Blog PU dah pun berubah wajah....cuma ada sesetengah yang tak diubah iaitu icon fb dan twitter kat sebelah kiri atas blog dan juga signature PU.....watermark pun PU still kekalkan yang lama...

PU order full template nih kat Cik Bulat. Actually PU memang berpuashati dengan hasil kerja Cik Bulat. Selain tuh, PU suka juga hasil kerja Azhafizah tapi memandangkan cik adik manis tuh dah tak ambil order buat blog orang, so, PU order kat Cik Bulat....Alhamdulillah design blog baru PU nih menepati citarasa PU...meh la komen bagi pendapt korang pasal blog baru PU nih...Ok tak???

3 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen.