Isnin, 5 Mac 2012

Attention to Pemenang Mega Giveway

Salam peeps!!!!


Sekian lama PU tak update entry kat blog...Dah lama tak update blog...dah bersawang pulak....Kat sini PU nak announe kat pemenang pemenang Mega Giveaway....

Sebelum nih PU ada maklum hadiah pemenang pemenang PU akan pos berperingkat memandangkan kesibukan PU yang tak mengizinkan. InsyaALLAH, bila PU dah betul betul free PU akan spend time pos hadiah korang tuh...

Yang penting korang jangan risau, PU tetap AKAN pos hadiah korang tuh okeh.......Doakan segala urusan PU berjalan dengan lancar ye...InsyaALLAH hadiah akan samapi kat depan pintu korang...

Terima kasih kerana memahami...

2 ulasan:

  1. Insyaallah..Pu tak mugkir janji punya..jgn bimbang pemenang2 sekalian..

    BalasPadam
  2. sy dh dpt adiah dr k.nida.. ;-)

    thanks pu..
    a'aa pu pun kne bg alamat jugak dkt sy..hihii

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.