Tolong PU boleh tak????Bagi tips nak hilangkan ke'PANDA'an mata PU nih!!!


Salam peeps!!!!

Dah berapa tak update blog...Memang penyakit M tuh sentiasa ada..Nak nak badan PU nih tak cukup rehat...keluar rumah jam 06.30 pagi....Sampai rumah around jam 06.30 petang - 07.00 petang...Lepas tuh bila malam nak tidur awal pulak memang tak dapat la....Mana taknya sejak Auni dah pandai berjalan dan memanjat nih, memang PU tak boleh tidur. Sebab kalau PU tidur takut Auni jatuh ke apa ke kan....

Tuh la dulu, incik hubby nak sangat anak lelaki. Bila dapat anak perempuan perangai habis macam anak lelaki. Serius Pu cakap PU memang tak larat nak layan perangai Auni. Tidur PU memang tak cukup la..Sehari dapat tidur 5 jam lebih...Dulu tak la teruk sangat eyebag PU nih tapi sekarang makin teruk pulak....kat rumah tuh tak payah cakap la, macam macam produk kurangkan atau hilangkan eyebag kat almari solek PU tuh...Jenama Avon, Nivea, Safi Rania...macam macam dah tapi tak jugak kurang......Korang ada tak produk yang boleh rawat eyebag??Leh suggest tak produk tuh kat PU???

Kesian PU nih...Kadang kadang rasa down jer nak bersemuka dengan orang lain sebab muka tak cantik....Adakah???

6 comments:

  1. bnyak produk mata2 camni ummi
    kalu x silap garnier ada produk nie.
    shark pn lupa nama apa.

    BalasPadam
  2. letak timun kat mata je la masa tido..hehe~ :)

    BalasPadam
  3. alamak..tak reti nak suggest..tp kita guna yg safi rania gold tu..

    BalasPadam
  4. sy pun xtau bab2 ni pu.. biasa dulu sy bila gelap je dkt bwh mata tu.. sy akan tidur awai je..

    BalasPadam
  5. heex usah dok malu sgt laaa..heeee...jnji dh ade suamiii kn...
    ngeee..klu lom kaen eye bag dh trukkk..susaahh gk..heeee....ce laa grnierrr...

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.