Syukur!! Rezeki menang share & win FB lagi

Dengan mata yang masih kelat kelat dan mamai sebab baru bangun tidur....(tidur waktu rehat ye!!) PU tengok tengok new feeds kat FB...sekali mata PU terpaku sekejap kat wall page butik yang menjual pelbagai rangkaian tudung Beaullana Couture. Beaullana Couture umumkan pemenang untuk share & win....Alhamdulillah ada rezeki PU untuk hari nih...


Syukur, bertambah lagi koleksi shawl PU....Incik hubby memang dah tahu kalau tengok PU pakai shawl lawa lawa nih confirm menang join contest....

Kemenangan bulan Feb : 1
Kemenangan 2012 : 9

12 comments:

  1. Bnyaknye memang..meh kongsi sikit..hehe~~ :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe...nak menang banyak kena rajinkan diri..huhu

      Padam
  2. SALAM SAYA FYZA.. SAYA SEDANG MEMBUAT 1 CONTEST DI BLOG SAYA.. SAYA MEMERLUKAN SPONSER UNTUK HADIAH PADA CONTEST YG SAYA BUAT.. ADAKAH cik berminat untuk menjadi sponsor bg hadiah pemenang.. kerjesama anda amat d hargai.. kalau berminat sila email ke aqua_guly02@yahoo.com.. terus hubungi :0179947952

    http://fyzalife.blogspot.com/2012/01/mencari-penaja-untuk-contest-di-fyza.html

    BalasPadam
  3. tahniah dear, best nye dia menang contest :)

    sis, myra dah ambik banner sis ye, jom exchange jugak :) http://www.amirastudios.com/2012/01/exchange-banner.html

    emm satu lagi ni group untuk mami n dedi blogger, jom la join, kalau ada kwn2 blogger boleh suggest kt diorang jugak ye, mekasih :) https://www.facebook.com/groups/mommydaddyblogger/

    BalasPadam
  4. hye kak, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.