Selesai sudah......

Alhamdulillah selesai sudah Mega Giveaway : Trio's Birthday yang PU anjurkan sempena birthday Pu, incik hubby dan Aina. Walaupun tak mendapat sambutan yang hangat hangat tahi ayam tapi PU bersyukur sangat sangat cuz masih ada yang sudi join. PU akui mungkin GA nih tak dapat sambutan yang hangat sebab:-

a) PU kurang promote GA - disebabkan terlalu busy,so, PU promote GA pun ala kadar je....(update blog pun psl hadiah kemenangan...langsung xde entry best...ntah pape kan kan..hehehe)

b) Tukar link - haaaaaaaa.....Nih la sebab munasabab yang utama...PU tukar link..Makanya orang tak boleh jumpa...Maaf la..PU tukar link blog atas sebab sebab tertentu yang akan menimbulkan fitnah dan kekeliruan..Bagi mengelakkan semua tuh berlaku, Pu ambil langkah untuk tukar link tanpa memikirkan risiko yang PU terima...Sekali hamek ngko, GA tak ramai join...padan muka PU..lalala~~

c) Syarat syarat yang SUSAH gile - Jahatkan PU...Saja nak mendera korang.....

So, PU nak buat announcement kat korang...GA yang ke 2 & TERAKHIR PU untuk tahun 2012 bakal menjengah korang tak lama lagi. Kali nih, insyaALLAH ramai sponsor yang hebak hebak dan best best belaka...Tapi GA PU kali nih PU tak sponsor hadiah dah...PU try cari sponsor sponsor yang best utnuk korang.....

Mesti korang tertanya kan kenapa PU cakap GA nih kali ke 2 dan terakhir PU anjurkan? Bukan tamak tau nak wat GA, GA 1st baru selesai dah nak anjurkan GA ke 2....Ntah pape je kan...Actually PU nak buat GA nih sempena birthday Auni dan anniversary PU n incik hubby yang ke 4 tahun tak lama lagi...Kenapa PU cakap GA yang terakhir? Sebab lepas nih PU nak tumpu sepenuh perhatian pada contest dan ga kat fb, blog dan majalah selain dari kerja yang berlambak lambak....

Korang stay tune jela yer entry hadiah hadiah dari sponsor sponsor untuk GA yang ke 2 dan terakhir PU nih...PU janji kali nih SYARAT SYARAT senang sangat2..Cuma macam biasa korang kena follow dan like fb sponsor...Tuh aje....

p/s * PU dah dapat jejak sponsor edit blog yang PU cakap "menghilangkan" diri tuh..PU dah agak dia tukar link blog dan lupa nak inform PU...So, adik manis tuh pun dah say sorry sebab lupa nak inform PU...Dia janji akan jadi sponsor untuk GA Pu yang akan datang...Thanks to Nisa cuz beri link blog baru si dia tuh..hehehe

4 comments:

  1. hehe nasib baik dapat cari. tapi tak pelah atlist dye tak tipu or sebagainya :) nanti PU buat GA insyaallah ada rezeki pupel pun nak sponsor:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuh la....nsib baik die say sorry sbb lupe nak inform...
      syukur kalo pupel nak sponsor...

      Padam
  2. mayb psl mimie tukr link blog, tue yg ssh org nk join tue, hehe..
    same2 dear.. ^_^
    wah, mimi nk wat GA lg? best nie..
    for sure join, hihi~.. >_<

    BalasPadam
  3. tu la...fieda pun dah hampir2 tak jumpe dah blog PU tau..

    BalasPadam

Terima kasih sudi tinggalkan komen.